Jul 16, 2022, 6:57 PM

Тук 

  Poetry » Love
274 2 9

Остани тук, когато нощта идва,

тогава ще чуеш моята молитва.

 

Остани тук, щом усетиш страх.

Бъди при мен, когато най си плах.

 

Тогава ще разбия тревогите на прах,

с кожата си ще попия твоя грях.

 

Остани тук, когато си ранен.

Ще ти вдъхна вяра в утрешния ден.

 

Остани тук, когато мъка те изпива.

Тогава ще претопя тъгата в свила.

 

Остани тук, щом сива мъгла те обгръща.

Тогава моята душа твойта ще прегръща.

 

Остани тук, щом почувстваш се изгубен.

Ще сътворя за тебе нов свят чуден.

 

Остани тук когато си объркан, щом си сам.

Тогава ще изградя най-разкошен, най-предивен храм.

 

Остани тук, щом искам да чуеш най-искрени слова.

Тогава нови думи за теб ще сътворя.

 

 

 

© Veronika Mihova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??