Mar 25, 2010, 6:59 PM

Твоето "ДА" 

  Poetry
578 0 4

 

Твоето „Да” е завинаги, Майко.

Няма остатък от никакъв грях.

Няма съмнения,

няма зачатък

от неразбраност във твойта душа.

 

Ти си приела до дъно нещата,

казани свише от Ангел за теб.

Взела си само надежда в сърцето

и си поела напред -

в трудни години, когато да вярваш,

въпреки всичко –

това е залог

за силната обич, която ни дава

Нашият, Благият Бог.

 

Майко,

Мария,

Девице навеки,

Ти си ни слънце

сред мрачния ден!

Моля Те,

дай ми от твоята вярност

и помоли се на Господ

за мен!

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??