Jun 26, 2009, 11:00 AM

Твоето име 

  Poetry » Love
1064 0 4

Едно име - и спомените в мене

нахлуват бурно, като придошла река.

Едно име - дошло отново да ми вземе

спокойствието, твърдостта.

 

И пак съм аз, предишната - и слаба,

и тръпнеща, и чакаща жена,

и пак изгарям в огъня-жарава

на ласкави очи. От нежността

 

на влюбено сърце пак пия вяра.

И топла длан подкрепя моя път...

Едно име - обсебило изцяло

и минало, и бъдеще. Светът.

© Снежа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??