Oct 29, 2013, 7:52 PM

Твоите 

  Poetry
562 0 6



На цветята усмивките

замръзнаха –

скова ги есенна слана,

на дърветата листата

посърнаха –

златен дъжд от тях заваля.

Приближава зимата

на пръсти,

пъплят студени мъгли…

А в мен е светло

и топло –

гледат ме твоите очи.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??