Nov 4, 2008, 11:50 AM

Твоите копринени бикини 

  Poetry
1067 0 15

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Твоите копринени бикини,
искрящи като лъч във летен ден,
изплуват в мен, откакто си замина.
Така болезнено ми липсват те.

По бедрата ти изящни, гладки, фини -
когато бавно слагаше ги ти,
и цяла вечност нямаше да стигне
от взор очите ми да измори.

На извивките ти, тъй греховни,
щом придаваха невиждан плам,
ръцете ми със сили нови
се устремяваха със жар натам.

Под гърдите ти от чиста нежност,
на ханша ти - изкусен свят -
те прилепваха така копнежно,
че да ги отблъсна не успях.

... И аз, без тебе толкова години,
забравих твоя глас и плач. И смях.
Но не и чифт копринени бикини
и прекрасните "неща" под тях...

© Валери Шуманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??