Sep 30, 2015, 10:20 PM

.txt формат 

  Poetry » Other
323 0 0

.txt формат

 

в .txt формат аз пиша
пиша, за да го избриша
петко смята две по две
тошка бързо го зове
ицо по баири бяга
кака знойна му се слага
бизнес хванал наш Иван
за семейство изтукан
ала палавата йошка
го охарчила без прошка
моцо посъбрал парици
сто кила продавал жици
та да прати на школо
свойто голо потекло
но финансовата криза
го оставила без риза.

 

тъй живеехме задружно
и помага кой с кво може
триста харчеха за нужно
трима бачкат, О мой Боже!

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??