Dec 10, 2007, 1:25 PM

Тя 

  Poetry » Love
520 0 7

Кажи ми, неспокойна музо,

отде да взема сили за това,

да пренебрегна странните си чувства

от него да се отрека?

Че тя е негова - не искам и да зная,

навярно го обича като мен,

но че неин той, разбираш ли, това е,

което ме измъчва всеки ден.

И мойта длан все скришом ще погали

лицето му и меката коса,

а нейната душа го притежава

 и като сянка му е тя.

 

 

Но тя е в мене всяка нощ и ден

и значи той обича само мен!

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??