Dec 18, 2013, 10:07 PM

Тя 

  Poetry » Love
541 0 0

ТЯ

 

 

В мозъчната ми кутия разтвориха криле стотици пеперуди

Нежността торнадо от емоции вътре в душата ми събуди.

 

Не разбирах нито дума, дявол да го вземе,

Отдадох на свойта простота известно време.

 

И ето че прокарах длан по нея, запленена от желание

и моите мисли спряха да изгарят в мълчание.

 

Но трябваше да тръгна без да знам,

Име, на което мислите си да отдам.

 

В съзнанието ми още догарят черна дантела и черни коси,

а с тях се притварят и онези прекрасни катраненотъмни очи.

© Юлия Милова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??