- Пусни ме! Искам свобода!
- Ти направи своя избор.
- Нима? Не го ли ти избра?
- Не пи ли ти от онзи извор?
- Значи щастието е, за да го вземеш?
- Нима щастлива с него ти не беше?
- И сега реши да го отнемеш?
- Сърцето ти и без това кървеше...
- Лъжеш! С мен се подигра!
- Престани! Не можеш да избягаш!
- А тази болка как да спра?
- Веригата сама затягаш....
- Добре тогава... тъй да бъде...
- Най-после ум в главата!
- Нека любовта ни да пребъде! -
каза Тя и скочи от скалата...
© Дани All rights reserved.