Oct 16, 2007, 2:20 PM

Тя и Той 

  Poetry
608 0 5
Той е бризът, докоснал лицето ти,
Тя - последната вълна,
Той е песента, разплакала сърцето ти,
Тя е музата сама.

Той безумно я обича,
Тя сред хиляди ще го познае,
Те двамата като деца ще тичат -
щастливи, влюбени... до края.

                                             15.10.2007

Надявам се повече хора да познаят себе си и половинката си в този стих.
                 Обичайте се!

© Гергана Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??