Jan 29, 2019, 10:58 PM

Не можеш сам. 

  Poetry
407 1 0

Тя - Любовта!
Лодка малка в морето ми бурно,
надежда за нова, по-висока вълна
по която щастливи самотно сърфираме ...

 

Архипелаг Самота
скрит дълбоко в небето лазурно,
Родина за всяка прекрасна душа,
дом във който след път се прибираме...

 

За срамежливите Тя е Надеждата една...
А за глупака гениалното все е абсурдно!
Нека влюбени, вдъхновени и в Самота
да я преследваме страстно, без да се спираме...

 

Без правила животът е простичко-лесен!

По пътя си към този Океан

дори и умния - последен е глупак!

 

За да вървиш напред ти трябва крак и ляв и десен...
Не можеш сам!
Напред Човек пристъпва крак след крак.

© Ангел Милев All rights reserved.

Тя - Любовта:!
Дали е и за срамежливите?
Дали е остров някакъв?
Или архипелаг?
И имат ли значение мотивите? ...
  431 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??