Oct 4, 2012, 9:37 AM

Tя, самотата! 

  Poetry » Other
878 0 28

           Тя, самотата!

Тя в чашата ми тъга налива,
запълзява в душата крадливо.
Тя - самотата - сива,
e плашило  в мене криво.

Тя ме изпива и  вече съм празна.
Какво съм? Къде съм?
Илюзия – бяла и странна,
или по-тънка и от косъм.

Тя е страшна, уродлива,
плаши ме и прави нещастна,
       малка и безкрила.


© Мина Конарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??