Oct 31, 2006, 10:36 AM

Тя се казва Пепел 

  Poetry
553 0 5

Тя се казва Пепел

И е повече от истинска

Изрязана е от списания и вестници

И зашита със конци

 

На стената ми е залепена

Като кукла на вериги

Изпотена е и е отнесена

И се е замислила за нищото

 

Тя е тишина защото слуша

Очите й оглеждат стаята

Рисуват

Върху бялото

 

Тя се казва Пепел

Изгорена от страстта си

Непорочна като бебе

Преоткрило самотата си

 

30.10.2006

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??