Feb 3, 2008, 5:43 PM

Тя заема по-важно място от мен за теб 

  Poetry » Love
775 0 3

Помогни ми напред да продължа,

помогни да оживея и да издържа.

Защо забрави за всичко между нас?

Сега слушам как разказваш ми за вас.

 

Толкова много ли я обичаш и не я оставяш?

Толкова ли е важна, че за всичко и прощаваш?

И аз грешах, но ти на мен не ми прости,

остави ме сама с болка в моите гърди.

 

Представи си само ако беше ми простил,

ако любовта ми ти не беше я убил,

сега щяхме да сме заедно и да се обичаме,

за любов докрай щяхме да се заричаме...

 

Но защо отново аз мечтая за неща,

неща, изпълнени с лъжливите слова.

Слова за вечна обич и разбирателство

и след края поредното предателство.

 

И какво остава след този пореден стих,

поредната сълза от болка аз изтрих,

олеква ми, щом мисля и пиша за теб,

макар и сърцето ми да се превръща в лед!!!

 

 

© Елен Ривес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??