Nov 30, 2018, 9:23 PM

Тялото ми е пясък 

  Poetry » Other
365 4 5

Кой измисли стрелките на времето?
Приравнено до плоскост,
яростно забива ги в мен.
Напразно.
Тялото ми е пясък, 
нищо задържащ,
себе си изплъзващо
безмълвно
към принадлежността си –
морското дъно.
Там времето лишавам от всяка емоция.
И не е важно.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??