30.11.2018 г., 21:23 ч.

Тялото ми е пясък 

  Поезия » Друга
359 4 5

Кой измисли стрелките на времето?
Приравнено до плоскост,
яростно забива ги в мен.
Напразно.
Тялото ми е пясък, 
нищо задържащ,
себе си изплъзващо
безмълвно
към принадлежността си –
морското дъно.
Там времето лишавам от всяка емоция.
И не е важно.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??