Отварям очи.
Навън слънцето грее,
а мракът в душата ми -
зловещо се смее.
Вятърът погали моята кожа.
Затворих очи и се видях -
в банята държеейки ножа,
прегръщайки болката в ръце,
бях го насочила към свойто сърце.
Не ме бе страх от болката,
нито от кръвтта,
а просто се боях от смъртта.
Не исках да остана в реалния свят,
но не исках да гния в горещия ад.
© Венис All rights reserved.