Oct 14, 2016, 7:41 AM

Тъга 

  Poetry » Other
345 1 0

... И седиш си сам в нощта,

гледаш през прозореца луната и звездите...

Мислиш си, защо ли заваля,

ронейки сълза, подир сълза!

Чудиш се какво се случва с тебе,

защо не си на друго място в този час,

да гледаш там луната и звездите...

Нищо, че са същите,

но да си си у вас!...

© Благовеста Касалийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??