Jun 21, 2018, 11:38 PM

Тъга 

  Poetry
519 0 2

Преливат ми тъгите от очите 

и сгушена в себе си мълча. 

Прегръщам на душата си стените, 

преглъщайки и твоята тъга.

 

Настръхвайки от твои студове, 

болят ме неусетени болежки. 

Треперейки от тайни страхове, 

изкупвам ненаправените грешки. 

 

Премижвам срещу слънчеви лъчи. 

Образ в мислите ме заслепява

и в себе си така ми се мълчи... 

Към теб затичвам се, а тук оставам... 

© Мария Божкова All rights reserved.

МаЖор 

2018 год. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??