Apr 8, 2014, 9:33 PM

Тъгата... 

  Poetry
1047 0 13

Тъгата смачка

ненадейно

най-пъстрите

недоразцъфнали мечти.

Извий стеблото

на Очакването

и радостта на екс изпи.

Задуха в чувствата,

желанията - клони

пречупи,

тъмното във мислите отви.

Разроши вярата,

разрови нагло корените ù

и неродени стихове уби...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??