Jun 13, 2010, 9:46 PM

Тъгата ми 

  Poetry
834 0 11

 

 

 

 

 

Родена в безпределност и доверие,

израсла в тънка рокля от звезди,

преляла в безконечно мигновение,

тъгата на копнежа ми мълчи.

 

Избродва всяка мисъл неродена

и дави се в дъжда си, нераздал

най-чистите си капки, сътворени

от изгрева на утрешна печал...

 

Оглежда се в ронливо огледало,

в небе от мъка, пръскащо искри;

и се целува с облаците, оболяла -

със устни, по-самотни от мечти.

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=qHZMDV4eh-A

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??