Mar 11, 2007, 6:35 PM

ТЪЖНА КРАСОТА 

  Poetry
1091 0 6
ТЪЖНА КРАСОТА

Вече те няма,
какво да сложа
В сърцето си,
в замяна

Думите ти,
студ и
вятър на промяна

Тръгна, спря,
обърна се за малко
С поглед празен,
с дъх на вино

Чувам,
как стъпваш по паважа
Стъпките отекват,
като лунен блясък

Блъскат,
като падащи листа
от дървото на живота

Още малко
и заглъхва в мрака
Тъжна красота

Аромат потрепва
Няма светлина
Тихо стене
Тя се казва
САМОТА

Срамота ;)

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??