Jan 26, 2006, 7:19 PM

Тъжна любов 

  Poetry
841 0 3
Като миг отминал безвъзвратно,
като дихание въздушно-нежна,
като сълза прикрита неуспешно
това си ти,  любов,  до болка тъжна.

Нашепваш приказки за ангели и феи
щастлива съм, че още вярваш в тях
рисуваш весели слънца над тихи стрехи,
мои розови мечти, мой единствен грях.

Защо ме гледаш тъжно, обич моя?
Нима не знаеш, че и тази песен има край?
Навреме опознай живота като ад и бич
и създай за себе си малък, сладък рай.

Знай, че няма красота и радост
без злоба, завист и тъга
как щастието ще намериш и познаеш,
щом нещастна никога не си била?!

© ИЛИЯНА ТОДОРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??