Mar 7, 2010, 12:05 AM

Тъжната любов на една писателка 

  Poetry » Love
699 0 0

Тъжно е, когато теб те няма,

животът е измама,

а времето минава,

но споменът завинаги остава. 

 

Животът сложно нещо е,

кара те да страдаш и тъжиш

по любимото момче,

то далече е, а ти си тук,

студът е вледенил твоето сърце.

 

Тялото ти топло е,

сърцето ти ледът запазил е,

да не го измъчва самотата,

да не го достига тя - смъртта.

 

Тъжната любов на мен,

една писателка,

описана е в тез слова,

но зная че ще дойде някой ден

за мене любовта.


Да разтопи леда,

обвил моето сърце,

да усети топлина 

моята душа,

да усети сърцето спряло

как кръвта му

нов живот започва.

© Петина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??