Aug 29, 2017, 3:26 PM

Тъжни хризантеми 

  Poetry » Love
460 1 0

               Стоим със теб безмълвни, неми,

               ръце държим така студени.

               На масата три хризантеми,

               прозорците във дъжд облени.

 

               За разговори няма теми,

               във нас сърца са вледенени.

               Листенца бели, хризантеми,

               от Божия ръка редени.

 

               Един за друг били родени,

               сега така сме променени.

               Пред нас три бели хризантеми

               и те повяхващи, ранени.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??