Jan 13, 2016, 10:26 PM

Търси ме 

  Poetry » Other
254 0 0

Търси, търси ме там ще ме намериш,

в онзи кът на моята душа.

Грам по грам каквото видиш ще отмериш,

повярвай с нея никога не ще да съгреша.

Търси, търси ме единствено по нейната пътека.

Е! Трудна е, не ще да отрека.

Кой ще каже дните му са леки?

Мечти и мъки са в една река.

Търси, търси ме Аз винаги ще бъда там,

красивата душа от мен не ще се скрие.

Приказвайте! Но знайте Аз не съм все още сам,

сърцето и душата мръсното в мене мие.

В.Й. 13.01.2016г.

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??