Прах. Звезди.
И мъничко вълшебство.
За едни любов,
За други сила.
А всъщност – простичко –
Привличане.
И бум! Роди се свят!
И после цвят.
И на края – сърце.
За да мине и да каже:
Бях тук! Живях!
Благодаря!
Следваща станция –
У дома.
© Калоян Колев All rights reserved.
Хареса ми - толкова простичко си казал, доста сложни неща