Jun 14, 2007, 10:34 AM

УДАВНИК 

  Poetry
507 0 5
 

УДАВНИК


Удавих се в очите ти...

Запалих се в ръцете ти...

Утихнах с твоя пулс...

Предаде се сърцето...


14.06.2007год.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??