Oct 14, 2006, 1:05 AM

...ухание на рози... 

  Poetry
694 0 6





В шеметната Бездна
очи приковавам,
не мигам и не дишам,
просто гледам в Тъмнината...
Сенките мърдукащи,
прокрадват се и дебнат,
а в далечината Светлината
плавно се отдалечава...

Засмукване, трептеж
и Гравитация...
Притиска ме
с ухание на Рози.

Звучат тимпани,
бавно и отмерено...
Раздира ги
писък на сойка.
Повдигам морни
клепачи,
вдишвам дълбоко...
и всичко затихва.

Нежно ме лъхва 
вечерния бриз...
Mека топлина
с ухание на рози...

             13.10.2006

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??