Sep 7, 2009, 7:45 PM

Ухания 

  Poetry » Love
652 0 7

 

 

дихания две
в очи тихо вплетени
бленуват мечти

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??