Jan 27, 2009, 7:59 PM

Улица с аромат на мъка 

  Poetry » Other
1146 0 1
 

Боли, когато мълчиш...

Боли, когато с тайни отново ме мъчиш.

Как от въпроси да се отърва?

Как гласовете в главата си да спра?

Отново вървя по улица безкрайна,

с безбройните си светлини така омайна.

Аромат на мъка носи се по нея

и да продължа напред не смея.

Но теб ще опитам да намеря там,

каквото и да се наложи аз да дам!

© Габриела Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много ми харесва, защото много се доближава до мен. По- скоро до отношенията ми с любимия човек. 6 от мен.
Random works
: ??:??