Mar 4, 2010, 3:53 PM

Унес 

  Poetry » Love
492 0 0

В прегръдката на нощта
оставям се,
пред нейното блаженство
предавам се
и някак си харесва ми
все така да съм.
Не искам да се събуждам,
не искам утро да настъпва
и светлина да пронизва очите ми,
защото тя ще ме отдели от теб.
Искам само да спя,
само тогава съм с теб.
И само с теб.
Все по-трудно ми е,
но си спомням
топлите ти ръце,
устните ти,
очите ти.
И само тогава те докосвам.
И само тогава съм в прегръдките ти.
Не искам да се събуждам.

© Стела Раденкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??