Dec 20, 2010, 12:03 AM

Уникат 

  Poetry » Other
1030 0 16

Първо се опитваше
да ги събере
в една голяма
стъклена кутия
и да си ги гледа
с възхита,
докато си пие
чая от порцелан
на розови цветя.
Но не успя.
После да ги опитоми
с много желание
се постара.
Да завърже смисъл
в грациозните движения,
но му се плезеше
с блестяща и невинна
уникалност всяка.
Танцуваха, летейки към смъртта...
И не успя.
И заплака,
както само лудите могат.
Как да запечата
красотата на снежинка
във вечността?

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??