Jun 9, 2010, 10:03 PM

Уроци 

  Poetry » Love
676 0 11



Научих се как да не спя,

с очи отворени да те

сънувам...

 

С мечти се уча да туптя,

във нищото до мен да те

бленувам...

 

Да чувам думите ти там,

където никнат алени

надежди...

 

И взорът ми все да е сам,

във мигове с опалени

одежди...

 

Уроци тежки уча пак -

неумело отронени

нещастия...

 

Любовта ли ме учи как

се преглъщат отровени

причастия...?



/09.06.2010г./


© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??