Aug 21, 2012, 11:09 AM

Уроци по сценично майсторство-Преди и след 

  Poetry » Phylosophy
725 0 14


Уроци по сценично майсторство -

Преди и след

……………………………………………………………............

 

В свободата на неизбежната

публицистична интимност

доста стъпки покварихме

и не винаги

случихме на взаимност.

 

Има ни-няма ни… Дъвчем хляба,

осмисляйки го с еднаквите си въпроси

и понякога с междуметия се отдръпваме

от острите ръбове на живота

(те попитаха ли: “какво си?”)

 

Спорим с раните,

(точно) както се спори с комети.

Пожелаваме си… знаеш какво,

и когато се срещнем и с него

се усмихваме… Има защо!

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??