Feb 13, 2012, 10:19 PM

Уроци по сценично майсторство - Второстепенна роля 

  Poetry » Other
567 0 7


Уроци по сценично майсторство

Второстепенна роля

.......................

животът също като зимата

понякога от студ се вцепенява

подхлъзват се ту прозата ту римата

и дето паднат - там остават

 

наоколо притичват слепи стъпки

мълчат по свой си странен начин

боят се сякаш от горчивите си дни

и капят върху хората като небесни капки

 

потропват с вледенените телца

по сънната аорта на земята

не мога да ги стопля с длан

нe мога... ала длан ще им подам

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??