Oct 12, 2007, 10:56 AM

Усещам дъждеца... 

  Poetry
668 0 2
 

Усещам дъждеца по тебе.

Толкова си близо  до мен.

Искам да ти кажа...

Че обичам те много.

Не усещам, никакви желания.

Предишни,

забравени, захвърлени

след всяко  завръщане.

Които  вече

не обещават любов...

Затова,

застани  до мене,

горда.

Каквато те познавам,

когато дъждецът полепва по тебе.

И нищо друго,

от там нататък,

не може да се нарече.

Изречено в любов...

© Цветан Бекяров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??