Jul 12, 2009, 11:46 PM

Усещане за дъжд... 

  Poetry » Other
1693 0 28

 

Усещане за дъжд...

 

 

 

Този дъжд прилича на самотник!

Плаче по щастливите прозорци.

Моли за внимание и обич,

докато не го прогони слънце...

 

 

Този дъжд прилича на бездомник!

Знае улиците наизуст.

Лее се от счупената стомна

Божия. Умира в шепа пръст...

 

 

Този дъжд прилича на любовник!

С ръце, по-меки от коприна

докосва. Но преди да се опомниш,

той е тръгнал... той си е заминал...

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??