Jan 9, 2009, 4:11 PM

Усмихни се ... 

  Poetry » Love
747 0 14
Усмихни се за мен
във нощта
срещу неделя.
Нали знаеш, 
родените в неделя
са щастливци?
Усмихни се.
Виждаш ли,
не е
толкова
трудно.
Очите ти...първо те.
После всяка твоя извивка.
На устните.
Усмихни се...
Знам,
не е толкова трудно.
Заради мен направи го.
Родените в неделя
сме щастливци.
Особено когато
някой се усмихва.
Тръгваш ли? Недей.
Тъмно е.
Заспивай.
Знам, уморен си.
Почини си.
Сам Господ
е почивал
на седмия ден.
И се е усмихвал
на сътвореното.
Без повод?! Луд ли?
Неее. Той е бил
от щастливците.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??