Dec 9, 2013, 11:10 AM

Усмивка през рамо 

  Poetry » Love
600 0 6

Ще те сложа - усмивка през рамо,

там отляво лика ти ще нося,

и ще помня как тичаш стремглаво

сред цветята, в тревиците боса.


Как венче за косите ти свивам,

слънчева плитка с панделки росни,

от листенца как капки отпивам -

еликсир след дъжда буреносен.


С пеперуден вятър как пращам

късче нежност - от лазура постеля,

бреговете на твоите устни стаил ги,

не ще чувствам, че път ни разделя.


И когато, след време, се върна

в този миг на гальовно шептене,

аз ще знам, щом те прегърна,

че на прага си чакала мене.

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??