May 19, 2011, 2:12 PM

Утре е далече 

  Poetry
1019 0 10

Обичай ме

Докато бели криле

Разпери смъртта

Обичай ме

Докато се разпилеят

Дните ни

Докато ветрове небесни

Духат в душите ни

Обичай ме

Без любовни окови

Обичай ме

Храм не може без основи

Обичай ме

Няма време

Пришпорено от стреме

Обичай ме 

Кипарис не вирее

В сянка на дъба

Нито дъб пониква

В сянка на кипарис

Обичай ме

Без да се опариш

Струни на китара са различни

В напев един трептят

Обичай ме

Очите ни горят

Обичай ме сега

Утре е далече

 

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??