Nov 13, 2004, 8:34 AM

Утрешния ден 

  Poetry
1145 0 2
До вчера вярвах в живота,
до вчера вярвах в любовта,
до вчера бях щастлива
и мила,нежна и добра.

Заспивах всяка вечер
в очакване на идващия ден,
но днес разбрах живота,
че може да е бурен и студен.

Загубих вярата във него,
загубих вяра в любовта,
загубих вяра в добротата,
загубих вече нежноста.

Сега заспивам,но с надежда
да не идва вече утрещния ден,
да спя небрежно,
да бъде болката далеч от мен.

Сега света е в черни краски,
сега вилнее буря вътре в мен.
Сега разбрах,че безпощадно
следи остават и във утрешния ден.

П.П.:
Това е първото стихотворение,което написах
след като разбрах,че живота може да е и суров.

© Силвето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво аз направо взех да с еповтарqм ама много ми харесватс тиховете ти и пак 6:P
  • Много ми хареса. Великолепно е! Съжалявам само, че е трябвало да разбираш тази жестока истина за живота! Поздравления
Random works
: ??:??