LYCKI & Mojsei
-Душа в душата ти отдал,
създадохме олтар любовен
и той, за двамата Граал,
блести в храма ни – съдбовен.
-Скачихме два любовни съда,
с което станахме щастливи,
приели таз, единствена присъда:
да пазим вечно искрите пенливи.
-А тез искри – на течността свещена,
разказват приказка, създадена от нас:
как блика любовта ни преродена
и как те любя всеотдайно аз.
-В чувство общо – всеотдайно,
което носи всеки сам,
познахме щастието безкрайно,
защото в Грлаала ни блести балсам.
© Валери Рибаров All rights reserved.
Добре дошла! Разбрах те изчерпателно.
Поздрав!