Apr 1, 2009, 12:25 PM

В хармония с надеждата 

  Poetry » Other
851 0 4

В хармония с надеждата

Засмя се пролетта със теб

и сякаш от природата роди се.

Пробуди се и сивото небе,

с енергия от твоята напи се!

 

Разпиля златистата коса,

ефирна,  с  нея - въздуха рисуваш...

Прегърна вятъра и светлина събра -

в сърцата ни започна да танцуваш...

 

Целуна нежно - плодните дръвчета,

изумрудените пролетни балкони -

подари им първите цветчета.

И пуканки по клоните нарони!

Изстинали, лицата ни затопли -

ти, надежда, чакана отдавна.

С пролетта дойде,

жадувана - в хармония,

и цялата

на всички се отдаде!

 

 

В илюстрация на -  http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=163816

 

31-03-2009

 

 

 

 

 

 

 

© Десислава Вълова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??