Nov 6, 2009, 12:17 AM

В крак с времето 

  Poetry » Humour
482 0 5

 

В години съм, а ме е срам:

в монитора се взирам,

а в синкавия му екран

аз нищо не разбирам.

 

Компютърът едно си знай -

разпитва ме на инглиш!

(Че тебе ти е ред, комай,

юмрукът ми да видиш!)

 

А Гугълът? - не е за мен,

макар и да е моден.

В прозореца изтлява ден

и плиска злак акорден...

 

Със времето, все пак, във крак

ще трябва да вървиме

и в този марш, усещам как,

се вписва мой'то име.

 

 

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??