Mar 23, 2012, 2:28 PM  

В лоното на твоята прегръдка 

  Poetry » Love
841 0 5

В лоното на твоята прегръдка

ще се стопя.

 

Омекнала след бурите

чух вятъра.

 

Нашепваше,

че и след сто лета

нещата ще са същите.

 

И че не става да се бяга

от Любовта.

 

Нося бяло знаме.

 

 

© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??