Jun 4, 2021, 12:15 PM

В обувките на Хадес 

  Poetry » Phylosophy
456 1 0

Обречен от зловещи заклинания,
изпратен в дебрите на злото,
смея се на човешки излияния
и намирам в грешниците доброто.

 

Не ме бива да пазя ада,
тук пълно е със загубени съдби.
Просто от злото по-зло аз вадя,
че да ги наказвам тез' криви души.

 

Изтезавам ги и ми се смеят
гротескните адски изчадия.
Да избягат ни могат, ни смеят,
тези вечно проклети създания.
 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??