Nov 2, 2007, 1:23 PM

В очите ми 

  Poetry » Love
627 0 7

През очите ми

да гледаш в мен,
да ме разлистиш
с поглед нежен
и в премала,
без страх и свян
да се открия...

Само в очите ми
ако погледнеш...

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??