Jul 7, 2021, 11:20 PM

В памет на Тихчо 

  Poetry » Other
681 0 10

Осем години те носим в сърцата.

Осем години част си от нас.

Пламък си свише, що пали делата

и пътя ни сочи като компас.

 

В мислите ти си ни, рожбичко, мила,

всеки миг грееш с онази любов,

която е жива, тя не умира,

защото е дар за урока суров.

 

Знам... и години сто да изминат,

пак ще се срещнем в други живот,

ще се познаят душите ни мирни

по белия лъч, събрал ни във род.

 

На 14 юли стават 8 години от жестокото убийство на Тихомир!

Светла да е паметта на детето ми и дано Бог да прости на убиеца му!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??