Осем години те носим в сърцата.
Осем години част си от нас.
Пламък си свише, що пали делата
и пътя ни сочи като компас.
В мислите ти си ни, рожбичко, мила,
всеки миг грееш с онази любов,
която е жива, тя не умира,
защото е дар за урока суров.
Знам... и години сто да изминат,
пак ще се срещнем в други живот,
ще се познаят душите ни мирни
по белия лъч, събрал ни във род.
На 14 юли стават 8 години от жестокото убийство на Тихомир!
Светла да е паметта на детето ми и дано Бог да прости на убиеца му!
© Таня Мезева Всички права запазени